Als lid van de erkende rasvereniging (VZWH) fokken wij uitsluitend via hun richtlijnen en daarbij die van de ‘Raad van Beheer’. Beide ouderdieren zijn getest op de meest voorkomende erfelijke afwijkingen en worden uiterst zorgvuldig bij elkaar uitgekozen. De gezondheid en het karakter van de puppy’s staan bij ons hoog in het vaandel.

De pups groeien in huis op en komen in aanraking met alle dagelijkse geluiden en bezigheden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de socialisatie van de pups. Wanneer zij tenminste 8 weken oud zijn mogen ze verhuizen naar hun nieuwe eigenaar. Ze zijn dan met regelmaat ontwormd, met 6 weken ingeënt, gechipt door raad van beheer en in het bezit van een FCI stamboom.

Wanneer u interesse heeft of meer informatie wilt hebben kunt u contact opnemen.Pleeggezin worden?

Om onze kennel te versterken en uit te breiden met nieuwe bloedlijnen, maar hierbij niet te kort te doen in de behoefte van onze honden, zijn wij af en toe op zoek naar een pleeggezin. Lijkt het u interessant om het fokken van dichtbij mee te maken zonder alle zorgen die erbij komen kijken dan kunt u contact opnemen.