Beschikbare honden/pups

Omdat het voor ons ontzettend belangrijk is dat alle honden even veel aandacht en tijd krijgen die ze verdienen. Zijn wij regelmatig opzoek naar een geschikt pleeggezin. Zo kunnen wij alle bijzondere bloedlijnen behouden en het ras zo zuiver mogelijk houden. Hier onder vind u al een korte beschrijving over de honden die beschikbaar zijn. Pleeggezin honden zijn dus niet te koop. Maar blijven verbonden aan de kennel. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons. 

Pleeggezin gezocht

Roepnaam: Jadey 

Geboren: 12-12-2021

Karakter: Jadey is een langstok teefje en is heel erg gericht op haar eigen mensen. En vind het heerlijk om voor je te werken. Ze heeft inmiddels detectie level 1,2 en 3 gehaald. Verder kent Jadey alle basis commando’s. 

Pleeggezin gezocht

Roepnaam: Aiko 

Geboren: 09-04-2022

Karakter: Aiko is een jonge stokhaar reu vol in de puberteit. Maar hij is zo ontzettend lief. Hij wordt door zijn onstuimigheid niet bij kleine kinderen geplaatst. 

Aiko kent de basis commando’s.

Pleeggezin gezocht 

Roepnaam: Nikay 

Geboren: 08-09-2022 

Karakter: Nikay is een langstok reutje en nog maar pas bij ons. Maar heeft zich al ontwikkeld tot een echte Komiek. En is dus een heerlijk vrije pup die nog alles wil leren over de wereld.